Karijere

Postanite dio TRS-a!

Prijavite se za otvoreno radno mjesto

Provjerite koja su radna mjesta slobodna i prijavite se za ono koje najbolje odgovara vašem iskustvu, vještinama i interesima.

Pošaljite otvorenu molbu

Ako trenutačno nema slobodnih radnih mjesta koja vas zanimaju, možete nam poslati životopis. Imat ćemo vas u vidu kada se oslobodi radno mjesto koje odgovara vašim kvalifikacijama.




Prijava

Pripravnički program

Growww

Jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva. Prijave za Growww tradicionalno se održavaju početkom godine, a program počinje u rujnu.




Pripravnički program

Preduvjet: završen diplomski sveučilišni ili stručni studij

Trajanje: 12 mjeseci

Početak: rujan

Prijava

Pružamo podršku i brinemo o svojim zaposlenicima:

  • Rad od kuće
  • Fleksibilno radno vrijeme
  • Zdravstveno osiguranje
  • "Na posao s biciklom"
  • Teambuilding
  • Poticanje sportskih aktivnosti
  • Volontiranje
  • Sudjelovanje u humanitarnim akcijama
  • Edukacije - INA akademija
  • Pogodnosti za zaposlenike - beneFIT kartica

Karijerni put

Filip Ružička

Trenutačno sam član Službe glavne knjige i izvještavanja gdje radim na poziciji vodećeg specijalista za glavnu knjigu i izvještavanje te Business Relationship Managera (BRM) za određene segmente INA, d.d. Osim redovnih računovodstvenih aktivnosti, dodatne stvari kojima se trenutačno bavim vezane su uz procese i unapređenje procesa te uz koncept Shared Service Centar-a (SSC). Sav trud i rad prethodnih godina prepoznati su u prosincu 2018. godine, kada sam dobio i nagradu za Najzaposlenika, za područje Službe glavne knjige i izvještavanja. Ubrzo nakon edukacija i učenja procesa, počeo sam raditi na najvećem klijentu - INA, d.d. Uz kontinuirani napredak i učenje sudjelovao sam i na cross-sektorskim projektima prvenstveno vezanim uz implementaciju novih ERP sustava, ili uz nove poslovne procese poslovanja INA, d.d. INA Grupi sam se pridružio odmah po završetku fakultetskog obrazovanja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u rujnu 2015. godine, kao član šeste generacije Growww pripravnika. Primljen sam u Službu Glavne knjige i izvještavanja u Top Računovodstvo Servisi d.o.o.

Helena Požgaj

Trenutačno radim na poziciji rukovoditelja Poslovne jedinice održavanja matičnih podataka. Na spomenutu poziciju došla sam krajem 2015. godine, centralizacijom održavanja ključnih matičnih podataka iz Ine, d.d. u TRS d.o.o. Prije prelaska u TRS d.o.o., radila sam na poziciji vodećeg stručnjaka za upravljanje ERP procesima na unapređenju kvalitete i standardizacije matičnih podataka kroz svakodnevni rad i aktivno sudjelovanje u projektima INA Grupe. Svoju karijeru u INA Grupi započela sam 2005. godine, na projektu implementacije SAP sustava.

Ivana Čabraja

Trenutačno radim na poziciji rukovoditelja Saldakonti dobavljača gdje sam zadužena za planiranje, organizaciju i optimizaciju računovodstvenih aktivnosti vezanih za ulazne račune  i analitičko računovodstvo dobavljača. Voditelj sam projekta Lean Six Sigma čiji je cilj unapređenje poslovnih procesa i osiguranje njihova odvijanja bez prevelikih varijacija i nepotrebnih aktivnosti. Nakon primjene Lean Six Sigma metode, procesi postaju pogodniji za automatizaciju putem SAP-a ili Robotic process automation (RPA). Svoju karijeru u INA Grupi započela sam 2010. godine, kao prva generacija Growww pripravničkog programa u Sektoru računovodstva i poreza (INA, d.d.).  Marljiv rad i upornost su prepoznati od strane mojih nadređenih te nakon četiri godine rada u INA Grupi postajem rukovoditelj te aktivno sudjelujem u projektima koji doprinose unapređenju i automatizaciji poslovnih procesa -  E-račun, RPA i Lean Six Sigma.

Kristina Matešković

Na poziciji rukovoditelja PJ PDV-a, trošarina i ostalih poreza sam od 2017. godine, nakon što sam se Službi poreza u TRS d.o.o. pridružila 2015. godine na poziciji Vodećeg stručnjaka za optimizaciju poreza. Na istoj poziciji sam bila u INA, d.d., gdje sam radila od 2012. godine u novoosnovanoj Službi planiranja poreza u Sektoru računovodstva i poreza. Na toj izazovnoj poziciji provela sam šest godina, radeći na raznim projektima pripajanja i spajanja društava (M&A), izdvajanja, značajnih prekograničnih transakcija (poput kupoprodaja udjela, nekretnina i društava). U sklopu te pozicije provodila sam i porezna dubinska snimanja društava (due diligence), analize poreznih rizika te optimizaciju poreznih položaja društava INA Grupe s aspekta poreza na dobit i PDV-a. Od projekata bih posebno izdvojila EU Accession, u kojem sam imala ulogu voditelja tima Financije, na kojem sam uz ostale vještine, dodatno nadogradila i znanje na području PDV-a. Kompaniji INA, d.d. pridružila sam se iz kompanije Heineken Hrvatska d.o.o., u kojem sam bila na poziciji Tax Managera.

Matija Svetec

Trenutačno radim kao voditelj projekta automatizacije i robotizacije procesa u računovodstvu, koji je postao sastavni dio poslovnih aktivnosti TRS d.o.o. Glavni sam korisnik SAP-a zadužen za koordinaciju sustava u području Glavne knjige te radim na računovodstvenim procesima Glavne knjige za INA Grupu. INA Grupi pridružujem se tijekom prvog Growww programa 2010. godine i to kao pripravnik na poslovima vezanim uz Glavnu knjigu i izvještavanje u Sektoru računovodstva i poreza INA, d.d. (današnji TRS d.o.o). Nakon pripravničkog stažiranja radim na računovodstvenim procesima manjih kompanija INA Grupe - računovodstveno evidentiranje i izvještavanje. Ubrzo nakon toga preuzimam dio poslovnih aktivnosti vezanih uz INA, d.d. gdje imam priliku raditi na procesima koji počinju od računovodstva proizvodnje, a završavaju u računovodstvu maloprodaje. Radom u dinamičnoj okolini INA Grupe, stječem znanje iz složenih računovodstvenih poslova te 2015. godine postajem stalni član projektnog programa vezanog uz implementaciju ERP sustava za kompanije INA Grupe u zemlji i inozemstvu. Iskustvo na projektima omogućilo mi je da 2016. godine postanem Glavni korisnik SAP-a zadužen za koordinaciju sustava u području Glavne knjige.