Novosti

natrag

Sudjelovali smo na 4. izdanju B2B RUN utrke

07.siječnja

U četvrtak, 13. rujna, održana je već tradicionalna, četvrta po redu poslovna utrka B2B run, na kojoj su, drugu godinu za redom, sudjelovali i predstavnici TRS-a.
Na utrci, koja je organizirana na Zagrebačkom velesajmu, bilo je prisutno više od šest tisuća trkača iz 373 tvrtke diljem zemlje.

Cilj je bio pretrčati rutu dugu pet kilometara, a možemo se pohvaliti kako su svi članovi našeg tima uspješno završili utrku. Boje TRS-a uspješno su branili Katarina Bogunović, Mirna Majcen, Željka Blagus, Monika Antolašić, Marina Kesedžić(dio ženske ekipe te Filip Ružička, Nikola Jakopiček i Marko Rakarić (dio muške ekipe).

 

 

O samoj organizaciji i atmosferi koja je vladala tijekom cijelog događaja, izdvojili bismo osvrt kolege Nikole Jakopičeka: „Bila je odlična klopa, odlična glazba, odlična gužva, odlična atmosfera, i što je najbolje, svi smo uživali. Utrka je za sve one koji žive odlično!“. Kolegica Željka Blagus rekla je: „Nova utrka, novo iskustvo, odlična ekipa, ugodna atmosfera, adrenalin…Šteta bi bilo ne ponoviti i sljedeće godine. I da nas TRS-ovaca bude više. A rezultat?! Ma uvijek može bolje.“